#1 Come Prima Restaurante Italiano

Come Prima is meer dan prima, het eten is echt verassend goed. Wij namen een truffelpasta en een gambapasta met champignons. Achteraf baalden wij dat we niet meer hadden besteld en besloten dan maar een dessertje te nemen. De desserts waren lekker, maar de pasta’s stalen echt de show. Overigens zagen de pizza’s er ook erg goed uit. Het restaurant is vrij groot en het zal helemaal vol, ook met Italiaanse gasten overigens. Klik hier als je het menu wilt inzien of wilt reserveren.

Diner €€

#2 Zazah

Zazah is een erg leuk restaurant, waar het eten van uitstekende kwaliteit is. De keuken is een combi van de mediterraanse en internationale keuken. Er stonden zoveel aansprekende gerechten op de kaart en wij besloten toen maar om heel veel kleine voorgerechten te nemen en één hoofdgerecht te delen, dat is een aanrader! Het bloemkoolgerecht, de steak tartare, het kabeljauw/ei gerecht en de entrecôte waren overheerlijk! Kijk hier als je het menu wilt inzien of wilt reserveren.

Diner €€

#3 IIIMPAR

Wat een heerlijk restaurant is dit zeg! De service is uitstekend, de mensen die er werken zijn lief, de menukaart is leuk en het eten is van zeer goede kwaliteit. De keuken is internationaal en wij aten hier garnalen dumplings, spare ribs, entrecôte en cheesecake. Elke gerecht was heerlijk. Voor alle spare ribs liefhebbers en sceptici, wij waren ook tevreden over die kwaliteit. Zeker niet de lekkerste ooit, maar gewoon goed. In bepaalde maanden en op bepaalde tijden hanteert IIImpar ook een korting, in ons geval was dat 30%. Als fervent Hollander is dat natuurlijk ontzettend fijn. Kijk hier als je het menu wilt inzien of wilt reserveren.

Lunch en diner €€

Meer informatie is te vinden in ons e-book Lissabon & omgeving en te lezen in onze overige blogs over Lissabon & omgeving.