Je zult vast al doorhebben dat wij erg van reizen houden, maar wat dan specifiek? Wij zijn niet de types die verschillende musea afstruinen, eten bij alleen maar populaire en toeristische restaurants of met bussen vol toeristen onze excursies willen ervaren.

Wij zijn al jaren samen aan het reizen. We hebben onze liefde voor reizen ontdekt toen wij een relatie kregen en sindsdien wordt die reisliefde alleen maar groter. Uiteindelijk ontstond het idee om iets met onze passie te gaan doen.

Onze reizen zijn een combinatie van ontspanning, plezier en avontuur. Wij willen niet elke dag bij het zwembad liggen, want dan missen we al het moois wat een land te bieden heeft. Maar we willen ook niet helemaal gebroken terug komen van een reis. Wij zoeken hierin een middenweg en doen een beetje van beide.

Wij houden ontzettend van natuur, cultuur en lekker eten. Elke reis proberen wij ook enkele hidden gems te vinden. Dit kan zowel een verblijf, restaurant, bezienswaardigheid of activiteit zijn.

Die hidden gems benadrukken dat wij mensen zijn die niet van massatoerisme houden. Uiteraard ontkom je er soms niet aan als je graag iets moois wilt bezichtigen, echter proberen wij dan alsnog een manier te vinden om zo min mogelijk ‘last’ te hebben van al die andere mensen.

Robin besteedt uren aan research aan een reis. Hij vindt de mooiste accommodaties, de lekkerste restaurants, hidden gems en de beste deals. Doordat Robin veel tijd besteedt aan de voorbereidingen, zorgt hij er ook altijd voor dat we op elke reis kunnen besparen. Eleni vindt het leuk om creatief bezig te zijn, dus zij houdt zich vooral bezig met het nawerk van de reizen.

Daar ontstond het idee om onze research, ervaringen en tips en tricks in een e-book te verwerken. Mensen zeggen vaak tegen ons dat ze onze reizen zo gaaf vinden, dat zij het ook zo graag willen doen, maar niet weten waar ze de tijd vandaan moeten halen om het allemaal voor te bereiden. Niet getreurd, wij kunnen jou daarbij helpen! Meer informatie over de e-books kun je vinden onder het kopje ‘bestemmingen’ en ‘over e-books’.

Wij willen het zelf zo fijn mogelijk hebben op reis en wij willen ook dat jij dit gaat ervaren. The sky is the limit!